Γαστρονομικές απολαύσεις

Τα εστιατόρια μας διαθέτουν Gourmet κουζίνα η οποία περιλαμβάνει και θαλασσινά. Σε συνδυασμό με ένα εξαιρετικό κρασί από την τεράστια συλλογή μας και την υπέροχη ατμόσφαιρα, τα εστιατόριά μας προσφέρουν μία μοναδική γαστριμαργική εμπειρία.

Σας προσκαλούμε να ανακαλύψετε τις μοναδικές απολαύσεις των εστιατορίων του ξενοδοχείου μας. Εδώ οι πολύπειροι Chef εμπνέονται από τις κλασσικές συνταγές και συνθέτουν ένα οδοιπορικό γεύσεων. Μέσα από τα δικά τους μαγειρικά μονοπάτια σας οδηγούν σε θαυμάσιους μικρόκοσμους απολαύσεων.

Με βάση το μότο ότι χρησιμοποιούνται μόνο τα καλύτερα και πιο φρέσκα συστατικά, τα μενού περιλαμβάνουν μια επιλογή τοπικών ελληνικών εδεσμάτων και αγαπημένων γαλλικών πιάτων.

Εστιατόριο «THEA»

Ανοικτό όλο το χρόνο λειτουργεί από νωρίς το πρωί και διαθέτει το ιδανικό περιβάλλον για επαγγελματικές συναντήσεις με πρωινό, γεύμα και δείπνο.

Καθώς ανατέλλει ο ήλιος, το πλούσιο American breakfast buffet ικανοποιεί ακόμη και τους πιο απαιτητικούς.

Οι επισκέπτες του εστιατορίου μπορούν να δοκιμάσουν μοναδικές εμπειρίες από γεύσεις σε ένα άνετο περιβάλλον, και συγχρόνως να απολαμβάνουν μία ρομαντική ατμόσφαιρα και τη μαγευτική θέα την οποία ξεπερνάει μόνο η εξαιρετική κουζίνα του.

Roof Garden «Erato»
(Εποχιακή Λειτουργία)

Σε αντίθεση με άλλους χώρους το Roof Garden “Erato προσφέρει στους πελάτες του θέα προς σημαντικά σημεία της πόλης. Καθίστε αναπαυτικά απολαύστε το δροσερό αεράκι και το ζωντανό σκηνικό θα ξεδιπλωθεί μπροστά στα μάτια σας.

Θαυμάστε την ηλιόλουστη παλιά πόλη ή γυρίστε το βλέμμα προς το μαγευτικό νησί της Θάσου.

Τη νύχτα, η φωτισμένη πόλη προσφέρει ένα μαγευτικό φόντο για υπέροχα πιάτα. Ασχέτως από το τι θα τραβήξει την προσοχή σας, η μαγεία του εστιατορίου θα σας αφήσει μια λαμπερή εντύπωση.

Αποδράστε από την καθημερινότητα μέσα στην αέναη ομορφιά της θάλασσας, τις εγκαταστάσεις ευεξίας και τις επιλογές φαγητού.

Κάντε κράτηση