Η εμπειρία και τεχνογνωσία, οι υπέροχοι χώροι και οι άψογες εγκαταστάσεις
και πάνω απ’ όλα, η αίγλη που αποκτά κάθε εκδήλωση που γίνεται εδώ

Το υπερσύγχρονο συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου είναι εφοδιασμένο με συστήματα εικόνας, ήχου που αποτελούν την τελευταία λέξη της σύγχρονης τεχνολογίας.

Η πανέμορφη κεντρική του αίθουσα είναι ιδανική για συνέδρια. Εφ’ όσον όμως οι ανάγκες το απαιτούν μπορεί να χωριστεί, με ηχομονωτικά παραπετάσματα, σε δυο μικρότερους ευέλικτους χώρους οι οποίοι, σε συνδυασμό με τον προθάλαμο διαπίστευσης και υποδοχής, ανταποκρίνονται απόλυτα και στις πιο αυστηρές προδιαγραφές εκδηλώσεων όπως είναι οι διασκέψεις, τα σεμινάρια, οι εταιρικές παρουσιάσεις και οι επαγγελματικές συναντήσεις.

Για μία εξειδικευμένη πρόταση ή για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δυνατότητές μας για εκδηλώσεις, σας παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με το τμήμα συνεδρίων και εκδηλώσεων. Θα είναι ευχαρίστησή μας να συζητήσουμε μαζί σας όλες τις λεπτομέρειες και να σας δώσουμε μία αναλυτική πρόταση, προκειμένου να εξασφαλίσουμε την επιτυχία της συνάντησης, του συνεδρίου ή της εκδήλωσης.

Αποδράστε από την καθημερινότητα μέσα στην αέναη ομορφιά της θάλασσας, τις εγκαταστάσεις ευεξίας και τις επιλογές φαγητού.

Κάντε κράτηση